Μπορείτε να απολαύσετε το μέλι σε διάφορες μορφές και γεύσεις, όπως το μέλι ανθέων, το μέλι βελανιδιάς, το μέλι πεύκου, το μέλι καστανιάς, το μέλι ελάτης και το μέλι ερείκης. Κάθε είδος έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, χρώματα, αρώματα και θρεπτικά οφέλη, τα οποία προσδίδουν μια ξεχωριστή γεύση στα γεύματά σας, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν την υγεία σας με τις πλούσιες αντιοξειδωτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητές τους.
Η κατανάλωση μελιού μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους: ως φυσικό γλυκαντικό σε τσάι, γιαούρτι και αρτοσκευάσματα, ως επάλειψη σε ψωμί, ή ακόμα και ως συστατικό σε διάφορες συνταγές. Επίσης, το μέλι είναι γνωστό για τα οφέλη του στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στη βελτίωση της πέψης.
Είναι σημαντικό να επιλέγετε μέλι από αξιόπιστες πηγές, όπως το μέλι από το Βελεστίνο Μαγνησίας, το οποίο παράγεται με φυσικές μεθόδους και διατηρεί όλες τις θρεπτικές του ιδιότητες.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαφορετικά είδη μελιού και τα οφέλη τους, μπορείτε να απευθυνθείτε σε τοπικούς παραγωγούς ή εξειδικευμένα καταστήματα.
Δευτέρα έως Σάββατο 8.15 – 22.00