Το κόκκινο πιπέρι, συχνά γνωστό ως τριμμένο πιπέρι, είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από αποξηραμένες και τριμμένες κόκκινες πιπεριές. Είναι γνωστό για την έντονη, πικάντικη γεύση και το φωτεινό κόκκινο χρώμα του. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική για να προσθέσει θερμότητα και γεύση σε μια ποικιλία πιάτων.
Το κόκκινο πιπέρι είναι ένα απαραίτητο μπαχαρικό στη μαγειρική που προσφέρει όχι μόνο γεύση αλλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε διάφορες συνταγές.
Δευτέρα έως Σάββατο 8.15 – 22.00